Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Čiščenje tekstilnih talnih oblog

Čiščenje tekstilnih talnih oblog, preprog, tepiha

Ko drugi govorijo o stroških, mi govorimo o prihrankih.

Predgovor: 

na splošno je priporočena uporaba primerno velikih predpražnikov, da bi se izognili prekomerni umazaniji na tekstilnih tleh in pri vhodih. Za vzdrževanje visokih standardov pa so potrebna redna vzdrževanja – ne šele takrat, ko je že nujno.

Dnevno vzdrževanje in čiščenje

Odstranite suho umazanijo in vzdržujte lep videz vaše tekstilne talne površine, tako, da jo dnevno sesate s primernim sesalnikom.

Občasno vzdrževanje

Vzdržujte svojo preprogo ob rednih časovnih intervalih s sistemom Carpet Cleaner. Intervali naj bodo karseda majhni na površinah z veliko frekvenco uporabnikov ( vhodne površine, hodniki, površine pred dvigali ter avtomati,… ), na splošno pa naj obdobja med čiščenji ne bodo daljša od enega leta.

Intenzivna skrb za preproge
Pred dejanskim čiščenjem je treba suho umazanijo s preproge odstraniti ali s primernim sesalnikom ali z napravo Carpet Cleaner z nameščenimi Renovatorji.
Že prej popršite površine, na katerih se veliko hodi in posamezne madeže s Crystal Cleanerjem. Lepljiva umazanija se bo zrahljala od vlaken. Nato jih z napravo vtrite v vse smeri.
Na koncu s preproge odstranite snov, nasičeno z umazanijo, tako da uporabite Renovatorje, nameščene na napravo Carpet Cleaner.

Kako odstraniti madeže?

Ne čakati, z madeži se spoprimite takoj. Posušite kakršnokoli tekočino, tako da uporabite čisto brisačo ali pivnikom. Preostali madež odstranite z uporabo čiste vode in brisače ali gobe. Vedno drgnite proti sredini madeža. Za odporne madeže je najbolje, da uporabite F1 univerzalni odstranjevalec madežev Carpet Cleaner.

Izkoristite to izjemno priložnost in še danes odtrgajte naročilnico iz bloka in mi jo pošljite po mailu na: info@blu.si zdaj ali pa me pokličite na 064 171 225.

P.S.: Redno in pravilno vzdrževanje bo življenjsko dobo vaše preproge podaljšalo do 4-krat.