Čiščenje oblazinjenega pohištva

Čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, stolov – primerno za vse vrste tekstila

Imate v restavraciji stole polni madežev ali v sobi lepa sedežna garnitura z ostanki hrane ali se vam je polil sok po avtomobilskem sedežu.

Madeži se veselo kažejo in vam kvarijo razpoloženje. Ste zaradi tega slabe volje?

Avto čiščenje sedežev

čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, stolov ali avtomobilskih sedežev

s čistilno napravo vkrtačitmo PS1 suho peno

raztopljena umazanija se združi v mikroskopsko majhne kristale

po sušenju posesajte kristalne ostanke

 prednosti

primerno za vse vrste tekstila

kratek čas sušenja

ni lepljivih ostankov

čisti, zaščiti, dezinficira (razkuži)

Odtrgajte še danes naročilnico iz bloka in mi jo pošljite po mailu na: info@blu.si zdaj ali pa me pokličite na 064 171 225.

Metoda PS-X uporablja peno z nizko vsebnostjo vlage, pomešano s polimeri. Nanesemo jo na umazano površino in jo nežno vtremo. Zrahljan madež se nato obda s kristalizirano peno in tako ostane, dokler je ne posesamo – tako ostane le še čista in sveža površina, ki izgleda kot nova. primerno za vse vrste tekstila edinstvena formula z nizko vsebnostjo vlage kratek čas sušenja varna za uporabo z unikatnim razpršilnikom ne pušča lepljivih ostankov odstrani madeže hrane in pijače s čistilno napravo vkrtačitmo PS1 suho peno raztopljena umazanija se združi v mikroskopsko majhne kristale po sušenju posesajte kristalne ostanke Metoda PS-X uporablja peno z nizko vsebnostjo vlage, pomešano s polimeri. Nanesemo jo na umazano površino in jo nežno vtremo. Zrahljan madež se nato obda s kristalizirano peno in tako ostane, dokler je ne posesamo – tako ostane le še čista in sveža površina, ki izgleda kot nova. primerno za vse vrste tekstila edinstvena formula z nizko vsebnostjo vlage kratek čas sušenja varna za uporabo z unikatnim razpršilnikom ne pušča lepljivih ostankov odstrani madeže hrane in pijače carpet cleaner